Mogelijkheden

Het gebouwen complex van Lutherse kerk (grote zaal 70-100 plaatsen) annex vergaderzaal ( ong. 15 plaatsen) is uitermate geschikt voor lezingen, vergaderingen, commissiebijeenkomsten, feestelijkheden, etc. De bijzondere akoestiek van de grote zaal maakt dat deze zeer geliefd is voor intiemere muziekuitvoeringen.

Om de twee weken viert de Lutherse Gemeente Nijmegen op zondagvoormiddag een liturgische dienst in het gebouw. Tot voor kort maakte ook de Kerk van de Nazarener meerdere malen gebruik van het gebouw voor haar activiteiten. Daarnaast repeteren regelmatig zangkoren in de kerk en worden er concerten n kleine kring gegeven.. De kerk en de vergaderruimte zijn verder op afspraak te huur voor besloten bijeenkomsten.

Er is nog ruimte voor soortgelijke bijeenkomsten, repetities en try-outs.
info over beschikbare data bij de beheerder:zie Contact

Afscheid en huwelijk
De kleinschaligheid van de locatie met mogelijkheid van catering in de nabijheid van twee grote parkeergelegenheden (Vierdaagseplein/ Julianaplein en De Wedren) maken de Lutherse kerk bij uitstek geschikt voor bijzondere bijeenkomsten als afscheidsdiensten en huwelijken.

Catering
Op afspraak is catering in diverse vormen beschikbaar waarbij de horeca uit de directe omgeving nauw is betrokken.

Bereikbaarheid
De gunstige ligging van het gebouwencomplex dicht bij het centrum van Nijmegen en in de directe nabijheid van twee grote parkeerterreinen (Vierdaagseplein/Julianaplein en De Wedren) maken deze locatie zeer aantrekkelijk voor huwelijken, feestelijke verjaardags- en afstudeerfeesten, vergaderbijeenkomsten, afscheidsvieringen, etc.
Het is tevens een gunstige uitvalsbasis voor een uitstapje naar het oude stadscentrum met zij bezienswaardigheden.

Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 79, 6521 AX, Nijmegen
Postadres:
Jacob Canisstraat 110, 6521 HK, Nijmegen